Jes! Oltiin Kontiolahdella vepekokeessa eilen ja sieltä tarttui saaliina ensimmäinen ykköstulos!

Vepessähän (niin kuin monessa muussakin lajissa) ainoastaan ykköstuloksilla on merkitystä. Niin nytkin. Jännäsin tosin, mahtaako Danskun juoksu alkaa ennen koetta, mutta ei onneksi.

Kuten tulostaulukosta näkee (puuttuu nelosliikkeen tiedot 1,40/25), kaikki muut meni taas täysille paitsi vienti, joka meni vasta toisella lähetyksellä. Minä ja appari käytettiin yhteensä 10 käskyä (joista 6 saa käyttää liikkeessä muutenkin) ja yksi uudelleen lähetys eli 4xlisäkäsky a' -1p ja yksi uudelleenlähetys a' -2p eli -6p. Sitäpaitsi Dana teki jotain, mitä se ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt: ekassa lähetyksessä ei rynnännytkään maalitolppien ohi ja kääntynyt sitten, vaan sinkosi suoraan rantaa pitkin, jolloin käytössä oli 4 minuutin sijaan vain 30 sekuntia. Jaiks! Eikä jäänyt monesta sekunnista paitsi hylsy, mutta onneksi ehdittiin.

vepe%2020140716%201-normal.jpg

Saaliiksi tuloksen lisäksi saatiin punottu köysilelu ja hieno pokaali, jonka saa ykköstuloksesta :) Samassa luokassa oli toinenkin koira. Jos Dana olisi tehnyt 100 pisteen suorituksen, olisi meidän sijoitus ollut 1/2, koska Dana oli kovempi uimari kuin toinen koira, mutta tämäkin käy. En valita :)

vepe%2020140716%202-normal.jpg