Oletteko näynyt, kun sakemanni taipuu banaaniksi? Ette? Tervetuloa katsomaan meidän seuraamistreenejä.

Meilä etsitään sopivaa palkkapaikkaa, jotta koira seuraisi oikeassa paikassa ja oikeassa asennossa. Se Stevie Wonder -tulokseen päätynyt palkka-vasemmalla-puolella systeemi unohdettiin samantien. Nyt on edelleen kaksi palloa messissä, toinen näkösällä rintataskussa koiran puolella ja toinen oikeassa taskussa. Dana seuraa tosi lähellä eli sen kylki nuolee ohjaajan jalkaa. Jostain syystä se paitsi auraa myös kulkee vähän takana. Eli etupää on vähän edessä ja takapää vähän takana.

Ei olla treeniporukan kanssa kamalan huolestuneita vielä tuosta sakemanninnäköisestä chiquitasta, vaan meillä luotetaan siihen, että kyllä se oikenee, kun varmuutta tulee. Nyt kokeillaan vielä sitä, että kun palkkasana tulee, koira saa hakea palkan ohjaajan selän takaa. Ehkäpä jossain vaiheessa ostan magneettipallon, joka laitetaan treeniliivin selkään, niin kädet jää vapaaksi. Katsellaan.

Dana juoksee nyt. Toivoin, että se olisi aloittanut reilun kuukauden myöhemmin tai sitten näitä aikoja, mutta ei - aloitti reilu viikko sitten. Just ennen sitä ainoaa viikonloppua, kun emännällä olisi ollut menoa tänä syksynä. No, mikään koirahoitola ei ota juoksuista narttua, kun urokset huutaa 24/7, joten emäntä sitten vietti laatuaikaa Danan kanssa sen sijaan että olisi ollut ihmisseurassa. Selvästi suunniteltu juttu :)