Ja niin käytiin hammaslääkärissä tänään.

ELL tutkaili hammasta ja totesi, että on se sen verran pahasti hajalla, että pois on otettava. Koira tainnoksiin, tippaan, emäntä toimenpidehuoneesta pihalle ja hoitajat ja lääkärit töihin. Aika pitkään ne sitä irrotteli, mutta lähtihän se vihdoin. Nyt on koiralla kolo suussa, Kennelliitossa paperi, että ompi tapaturmaisen murtuman jälkeen poistettu hammas ja minulla olohuoneen lattialla koira, joka nukkuu päätään selväksi.

 

Toimenpide maksoi about 170 €, joista minulle jäi maksettavaa n. 90€, koska vakuutus korvasi loput. Koiralle on tarjolla muutaman päivän velliruokia koska kolo on aikasta iso.

 

Huomattiin sitten samalla, että viereinen kulmurikin on ottanut osumaa - luultavasti samalla kertaa kun hammas on katkennut. Nyt on Danalla kolmen viikon totaalikielto kepeille, luille ja muille vastaaville jutuille, mitkä saattaisi vanhigoittaa sitä lisää. Kova homma koiralle, joka rakastaa keppejä. Lääkäri vähän irvisteli, kun sanoin, että haussa meillä palkataan pallolla. Pitää katsoa, josko tuo koira haluaisi kuitenkin motivoitua ryynäreistä seuraavat kolme viikkoa...