Indiana on pikkuinen sakemannityttö Musketeersilta Riihimäeltä. Elon alku Kontiolahdella alkoi la 20.3.2010 ja yhteinen taival uudessa perheessä kestää toivottavasti pitkään.

Indiana aka Dana saapui verkkarihousulandiaan kasvattajan kyysissä. Pitkä oli matka, mutta tyttö oli tulta ja tappuraa kun se auosta otettiin ulos. Touhua riitti illan ja yön eikä uuvahtamisesta ollut tietoakaan. Nopeasti se kuitenkin sopeutui uuteen kotiin ja leimautui uuteen omitajaan helposti.

Sunnuntaina Joensuussa oli valjakkohiihdon sm-kisat, joihin kasvattaja pyysi tulemaan tutustumaan koiraväkeen. Siellä tavattiin saman pentueen uusia äippiä ja isiä, mutta sisarukset olivat vielä kotona. Olimme tunnin verran katsomassa meninkiä, haistelemassa hajuja ja kuuntelemassa haukkuja ja kannustushuutoja. Keli on muuten mukava, mutta kentälla puhaltava viima ajoi Danan omistajan takin sisään lämpimään köllöttemään. Siellä olikin sitten pahimmasta järkytyksestä seslvittyä mukava ottaa puolen tunnin tirsat ja olla tietämättään ohikulkijoiden ihastuksen aihe :)