Dana ei päässyt tänä Juhannuksena katsomaan kokkoa.

Syynä on ihmismassat ja lasten saalistus. Katsotaan sitten ensi vuonna uudestaan. Jospa se vähän järkiintyisi. Autojen ja jalankulkijoiden saalistuksesta ollaan päästy, polkupyörien kanssa olen erittäin varovainen vielä, vaikkei koira hyökkääkään niiden kimppuun enää, mutta juoksevat lapset on vielä ongelma. Kasvattaja ei tuntunut olevan huolissaan tuosta vielä. Jää kuulemma iän myötä pois.

Danalla ainakin vietit on kohdillaan. Ajatella, jos se olisi joku lupukka, mitä pitäisi hetsata joka kerran erikseen, kun ollaan menossa töihin. sehän olisi tosi rasittavaa!  Ja raskasta! Tuolle koiralle täytyy lähinnä kertoa, mitä ollaan tekemässä ja antaa suunta ja se lähtee riemulla tekemään - enemmän tai vähemmän onnistuneesti :) Moottori on kunnossa, pitää vaan saada sopiva vaihde silmään ja kääntää ohjausta oikeaan suuntaan.

Oltiin äsken iltalenkillä sissimetsässä naapuri ja Aatu-beagle seurana. Tehtiin Danskulle pari hakupistoa ennen varsinaista lenkkiä. Eka oli pimeä, jota sitten avitettiin äänellä, kun ei saanut hajusta kiinni. Sitten löytyi hyvin. Innolla lähti matkaan ja suoraan ukolle. Toinen pisto oli haamu, jonne se rynni vauhdilla.

Otimpa nyt sitten koirasta samalla kuvan pk-liivit päällä.

 

Aika pro tyttö, eikö? :)