Kahden viikon aikaa ei ole tapahtunut kummempia. Mutta jotain kuitenkin.

Meillä ollaan totuteltu uuteen kotiin. Laminaattilattiat on muovilattioiden jälkeen vähän oudot, kun ne luistaa tassujen alla :) Yksinolot on menneet aika mukavasti. Edellisestä elosta ja olosta poiketen, Dana on ollut nyt makuuhuoneessa ja kuonon eteen on ilmestynyt ikkunakin, josta tiirata pikkutien hyvin vähäistä liikennettä.

Luonnetestiinmeno meni mönkään. Olin alunperin ilmoittanut meidät lauantaille, mutta kun sille päivälle tuli meno, siirsin sen sunnuntaille ja sen piti onnistua hyvin. Kun ohjeet tulivat ja olin tulostamassa niitä, huomasin, että olemme sittenkin lauantailla. Ja koska en tajunnut sitä heti, kun se maili tuli, sitä ei voinut enää vaihtaa. No mennään vaikka ensi vuonna sitten.

Treenejäkin ollaan päästy aloittelemaan. Tottista kentällä ja eilen pitkästä aikaa hakua. Mahtava fiilis! Hyvä keli, mukavat treenikaverit (toki vanhat oli parempia :) ja mukava maasto. Keskittymiskyky alkaa taas olla kohdallaan ja koira jaksaa tehdä töitä hyvin. Ollaan löydetty jo jotain metsäpätkiä, ei tosin ihan lähellä tästä, minne voidaan ainakin viikonloppuna mennä tuulettumaan.

Otin tänään myös päivityskuvan karvatilanteesta. Eli, elokuun puolivälissä käytiin tohtorilla, otettiin kokeet, saatiin lääkitys, myöhemmin aloitettiin uusi ruoka ja tilanne alkaa olla jo kohdallaan.

Karva alkaa olla jo oikeassa kuosissa.