Niinpä niin. Vanha vuosi jäi taakse ja uusi vuosi täynnä odotuksia on edessä.

Mitä vanhasta vuodesta jäi käteen? No, alkuvuodesta ei kannata puhuakaan, mutta maaliskuun lopussa elämääni astui pieni musta karvainen hurrikaani nimeltä Indiana. Elo on siis mennyt puolin ja toisin toisiimme tutustuen ja opetellessa tavoille :) Vuoteen on mahtunut hyviä juttuja, toisinaan jopa niin hyviä että sydän on pakahtua. Toisaalta on ollut myös itkua ja hammasten kiristystä. Sitä tosin vähemmän. Pari säikähdystäkin on saatu, joten turha väittää että elo lemmikin kanssa olisi tylsää :)

Uusi vuosi tuli raketteineen - ja meni. Sisällä paukuttelu ei pahasti kuulunut ja sen Dana kai jotenkin kategorioi samaan ukkosen kanssa. Ulkona ei haitannut, jos oli jotain tekemistä ja riehuminen ilman tekemistäkin taisi johtua siitä, että Dana oli yksin muutaman tunnin ennen kuin tulin kotiin puoli kahdentoista maissa. Kaikin puolin hyvin siis meni. Toisaalta meillä täällä syrjäkylillä ei paukut paljon painaneet. Kuuden aikaan paukkui ehkä puolisentuntia ja puolilta öin puolitoista tuntia. Loput oli lähinnä hajapaukkuja.

Tämä puolitoista viikkoa on ollut lähinnä rötväystä. En tiedä kummalle huominen aamu on kovempi pala, kun kello soi kuudelta :) Ihme juttu, Dana ei ole keikkunut hereillä aamutuimaan oikeastaan kertaakaan juoksun jälkeen. Viimeiset pari aamua olen kuullut kun se kääntää kylkeä kasin aikaan ja ysiltä ollaan vasta noustu. Joko se on aikuistunut ja rauhoittunut, laiskuus on iskenyt, kun juoksun aikaan ei tehty kuin hihnalenkkejä, eikä kyllä kamalasti sen jälkeenkään, kun paukahti pakkasta reilummin tai sitten se tekee valeraskautta. Noh, piakkoinhan sen näkee. Ellei se sitten suunnittele uusia juoksuja. Jos siskon meninkiä on uskominen...

Siispä uuteen vuoteen pystypäin. Toko treenataan ahkerasti. Kokeeseen ei ole vielä kiirettä. Kunhan saadaan lilikkeet kohdilleen, niin ehkä sitten ensi vuonna. Vepeä ajattelin testata samoin valjakkohiihtoa ihan koeluontoisesti lopputalvesta. Jännityksellä odotamme mitä vuosi tuo tullessaan.

Hyvää uutta vuotta kaikille!