Niinhän siinä kävi, että unohtui maustaa läppärin virtajohto ja Earth Hourin kanssa yhtä aikaa vietettiin sitten nettipimentoakin. Onneksi oli töissä toinen laturi odottamassa. Nyt jo edesmenneestä johdosta löytyi pikkiriikkinen hampaanreikä jonka takia laturi on luultavasti vetänyt oikoseen. Ei Dana ainakaan isompaa sähäriä saanut, kun sulakkeet eivät pimenneet ja tämä uusi, toistaiseksi maustamaton johto maistuu kanssa :)

Eilen illalla oli pieni itkuparku, kun päätin, että on aika siirtyä sänkyyn takaisin nukkumaan. Onhan se tietysti tosi suloista, kun pentu käpertyy jalkoihin tai tyynyn viereen nukkumaan kun patja on lattialla, mutta se taas ei ole suloista kun keskellä yötä saa ensin pusun ja sitten tulee hampaita perästä. Se sattuu nenään. Nuo Danan hellyydenosoitukset on toistaiseksi melko väkivaltaisia. No, kyllä Dana muutaman kerran kävi tuijottelemassa ja yritti kiivetä sänkyyn, mutta rauhoittui sitten. Meilä on monen monta uutta asiaa vielä opeteltavana.

Ai joo, eilen oli tosiaan Earth Hour. Se on näin Suomen iltojen luonnonvalaistusolosuhteissa melko haasteellinen vietettävä mustan koiranpennun kanssa :D