Saako nyt ylpistellä?

Ei ole isosta asiasta kyse, vain yhdestä hakutreenistä, mutta kun se meni niin hyvin!

Danan (=meidän) ongelmana on ollut se, että Dana tietää paremmin missä maalimiehet on ja alkaa haahuamaan pitkin poikin aluetta ja tänne-käskyt kaikuu kuuroille korville. Eli suorat pistot on olleet haave vain. Toisin oli tänään.

1 ja 3 maalimies mentiin hajulla, 2 ja 4 haamulla. Tavoitteena saada tosiaan suoria pistoja ja tietysti opettaa emäntää lukemaan koiraa. Ladies & gentlemen: tarjoilen teille 4 erittäin suoraa pistoa. Hajuilla teki tosin molemmilla 5 metrin hajunvarmistuslenkin, mutta se suotaneen.

Treenejä tosin edelsi tunnin metsätouhulenkki keppienrahtauksineen ja pikkutottiksineen. Eli, meillä pitää käydä ensin purkamassa energiaa ennen kuin on tarkoitus tehdä jotain oikeaa juttua. Toiset haluaa ja tarvitsee energisen koiran, jotta vietit saa nostettua ylös. Meillä puretaan energiaa, jotta koira malttaa tehdä töitä rauhassa. Tästä opimme: kun aikanaan on aika mennä BH-kokeeseen tai muihin kisoihin, me käydään ensin paahtamassa suurimmat hökellykset pois. Voi olla, että tunti ei ihan riitä siihen.

Tuosta BH-kokeesta. Meillä oli viikolla rotuyhdistyksen johtokunnan kokous ja siellä mietittiin ensi vuoden touhuja. Päätettiin hakea oikeutta järjestää BH-koe toukokuussa. Ja kuulemma minun odotetaan olevan siellä koirani kanssa. Jaa... Pieniä haasteita ja tavoitteita ensi talvelle.

Tässä uusinta kuvasatoa alkuviikolta.

 

Ja vielä ylpeyttä suomalaisista sakemanniharrastajista. Mahtava juttu! Onnittelut!