Danasta alkaa tulla honkkeli. Se kasvaa selkeästi korkeutta ja koordinaatio heittää välillä, kun tassut ei pysy menossa mukana.

Muutamia uusia tapoja on ilmaantunut. Dana vahtii. Eli se istuu portilla ja murahtelee silloin tällöin. Murahdelkoon minun puolestani, mutta kunhan se räyhääminen jäisi vähemmälle,  Toinen, mikä nyt on in, on parin lelun ja erityisesti sellaisen rullapuruluun piilottaminen. Ennen se söi niitä hyvällä ruokahalulla, mutta nykyisin ne pitää piilottaa. Tapa ärsyttää toisinaan, kun koira väenvängällä tunkee itsensä tv-tason taakse tai sohvapöydän alle, mutta on toistaiseksi vaaratonta touhua.

Ukomattominta Danassa on se, että sillä on sisäinen kello. Joka aamu se puoli kuudelta (+/- 10 min) pyrkii ulos. Ja minä päästän, koska meillä ei tehdä enää lätäköitä sisälle. Tämä kellonaika on riippumaton siitä, mihin aikaan ollaan menty illalla nukkumaan.

Ollaan harjoiteltu istumisen ja maahanmenon lisäksi sivulletuloa. Hieman hakusessa vielä, mutta kyllä sekin aikanaan onnistuu. Paikallapysyminen on tähtäimessä hamassa tulevaisuudessa.