Kyllä, meidän koirakko on käynyt ensimmäisen kisansa.

Kyseessä oli vepen sove eli vesipelastuksen soveltuvuuskoe, jota saa kokeilla kokonaista kaksi kertaa. Jos ns. ryssii molemmat, ei vepekisoihin ole enää asiaa ikuna.

Lauantaina oli vepekisat Kontiolahdella. Ilmoitin Danan sinne vähän riskillä, koska meidän vienti ei ole vieläkään kondiksessa. Tiistain möllisovessa se ei vienyt ollenkaan, mutta soven saa läpi 65 pisteellä ja vienti on 25 pistettä sadasta. Lauantaina minulla oli apparina treenikaveri, jonka kanssa saatiin tosi hyvä pössis päälle. Vienti on toinen liike ja Dana vei! Toki virhepisteitä tuli 7 lisäkäskyistä, uudelleenlähetyksestä ja sensellaisesta, mutt se vei! Parasta oli, että kaikki osallistujat, jotka käytännössä katsoen oli tuttuja, olivat yhtä onnellisia meidän puolesta. Loput kaksi liikettä menivätkin sitten samassa flowssa.

Lopullinen tulos olikin sitten sove hyväksytysti läpi pistein 93, vaikka ne eivät varsinaisesti kai missään näykään.

Sunnuntaina Dana jätti viemättä, mikä oli luultavasti minun mokani ja muutama virhepiste tuli maalitolppien ohituksista. Toisaalta rata oli hankalampi kuin edellisenä päivänä ja koirakin ehkä väsynyt. Kolmostulos tuli silti ja kokemusta lisää. Dana jaksaa tehdä hienosti duunia.

Tänään ajeltiin sitten jälkeä, jossa onkin pidetty lähes kahden vuoden tauko. Hyvin ajoi, vaikka piti hurjaa kiirettä. Ei jätä jälkeä, joten treeniä treeniä, niin malttiakin tulee aikanaan.