Oltiin eilen vepeilemässä kuivaharjoitteluna.

Edellisistä treeneistä on aikaa. Ei olla treenattu sitten elokuun, kun viimeeksi on ollut uimatreenit. Vähän epäilytti, että ei tule mitään, kun hallille menin. Olin aivan varma, että homma menee siihen, että karjun naama punaisena kun koira juoksee köysi suussa rinkiä pitkin hallia. Väärin luulin.

Ovesta sisään ja vähän seuraamista heti alkuun. Hallin toisessa päässä oli vene odottamassa valmiina. Avustaja veneeseen heiluttamaan köyttä. Koiralle käsky tuo ja sinne ampaisi. Ok, täytyy myöntää, että ekalla yrittämällä ei mennyt sihn suoraan vaan ensin vähän viistosti vasemmalle ennen kuin se käsky upposi kunnolla. Köysi mukaan ja ohjaajan luo. Hienoa.

Toinen, mitä kokeiltiin oli vienti. Kesällä se ei oikein hokassut sitä kunnolla. Tehtiin pari kertaa sitä ensin ihan lyhyellä matkalla. Kaksi ekaa vientiä se suostui ottamaan makkaraa palkaksi, sitten se itse vienti ja köysi oli parempi palkka. Niinpä siirryttiin tekemään vientiä veneeseen. Nyt annoin sille pätkän köyttä ja käskyn kera sinne se meni. Avustaja oli vaan vähän hidas palkkaamaan, mutta pallo lensi perillä vaikkakin vähän viiveellä :) Vähän tarkkuutta hiotaan vielä, niin avustaja ehtii paremmin ottamaan köyden vastaan. Loppuun tehtiin vielä jeejeejuttu eli vauhtiluoksetulo.

Niin se tyttö vaan taas yllätti. On se uskottava, että kaikki treeni mitä tehdään on pohjia mille tahansa lajille.