Haku on nastaa hommaa.

Tänään oltiin taas hakumetsässä. Siellä on valtavasti itikoita ja kun myrkkyjä ei voi käyttää, on vaan kärsittävä.

Dana on hokassut tosi nopeasti homman jujun. Kun menee etsimään ukkoa, ukko leikkii pallolla. Otettiin varovasti, kun Danskulla on anturat kipeät, mutta kaikki treeni on kotiinpäin. Ne anturat meni tiistaina, kun tyytyväisenä A-luokan koiraan, vein sen riehumaan metsään. 10 minuuttia kahden pallon leikkiä ja anturat rikki. Tais olla talven jäljiltä vielä tassut aika pehmeässä kunnossa, kun noin helposti meni. No, niitä ollaan sitten paranneltu. Lenkille ei ole oikein päässyt, joten kotona on touhuttu. Nyt se ei enää juurikaan onnu tai isommin varo, joten eiköhän tämä tästä.

Meillä ei todella ole sitä ongelmaa, että koira olisi ujo tai arka maalimiehiä kohtaan. Sinne se ryntää palloleikkeihin, että sammal pölisee.  Kyllä Vesa valitsit minulle hyvän koiran :)

Seuraavaksi aletaan harjoittelemaan pikkuhiljaa esineruutua. Lähinnä sitä noutopuolta ja jospa siinä sivussa kapulakin menisi suuhun, kun se ei nykyisellään kelpaa. Onneksi nuo pallot on osoittautuneet sen verran ykkösjutuksi, että niillä voi palkata melkein mitä vaan. Pitää vain hankkia vähän erilaiset lelut esineruutuun, niin se hokasisi jo autolta lähtiessä, mitä ollaan menossa tekemään.

Saas nähdä, mitä kesä tuo tullessaan. Ainakin paljon erilaisia treenejä!

Ai juu, ne hakuliivit näyttää tosi hyvältä Danan päällä. Pätevä emäntä. Saapi koira vähän metsäuskottavuutta :) Pitää ottaa kuva joku kerta.