Meillä meni treenit tosi hyvin!

Koira meni suoraan maalimiehelle ekalla kerralla ja kaksi seuraavaa maalimiestä löytyi, kun teki vähän töitä. Hieno koira!

Kiitos Vesa hyvästä koirasta :)

Pohdiskelin parin kanssatreenaajan kanssa Danan ilmaisua. Sitä ei ole vielä tähän päivään mennessä päätetty. Koska Danalla on vietit korkeat ja sitä ei tarvitse yhtään boostata mettään mennessä, haukkumisella se saattaa nostattaa vietit tappiin ja se saattaa käydä maalimiehen näpeille. Ja sitähän minä en tahdo. Danan tuntien on turvallisempaa opettaa se rullakoiraksi, niin se ei leviä metsässä käsiin. Onhan se hienoa katsoa, kun koira tekee haukkuen duunia, mutta jotta ei tule ruumita, meillä ei haukuta.

Eli ensi talvena on ohjelmassa rullalle opettelua kotona & kentällä ja sitten keväällä viedään se metsään.

Kuulin muuten tänään, että se punainen todistus, mikä meillä on puuttuvasta hampaasta näyttelyä varten, on lähinnä suuntaa-antava. Eli tuomarin ei ole pakko huomioida sitä, jos ei halua. Ilmeisesti usein ulkomaiset tuomarit sivuuttavat sen kokonaan ja antavat hylsyn hammaspuutoksesta. Pitää muutenkin valita tuomari sitten aikanaan tarkkaan, koska minulla on pysty, musta, käyttölinjainen sakemanni. Suurinosa tuomareista ei tykkää siitä.