Onpas kuuma! Koira viettää vuorokaudesta melkein 20 tuntia ketarat ojossa ja sen virkistyneen 4 tuntia illalla/yöllä tkee kaikki herjuudet, mitä se on pantannut koko päivän :D

Olen yrittänyt käydä Danskun kanssa edes jossain kahlailemassa joka päivä, jotta vähän pupsi piristyisi. Dana on vielä sellainen, että lenkillä jos sille tulee jano, se alkaa vetää pakolla ojiin, kuralätäköihin...mikä vain kelpaa :) Tänään käytiin sitten sataman lähellä paikassa, missä on kyllä soutuveneitä ja matalaa, mutta ei lapsia rihumassa ja riehaannuttamassa koiraa. Kahlasin Danan kanssa surutta crocsit jalassa vedessä niin pitkälle kuin sain Danan houkuteltua. Uimisesta se ei tiennyt mitään, muttta loikki kenguruna aika syvälläkin. Syvällä siihen nähden, että vesi ylti jo kylkiin, ei pelkästään mahan alle. Voi sitä riemua! Vesi lensi ja roiskui kun musta sakemanni pisti sydämensä kyllyydestä tassua veden pintaan!

Kiitin hiljaa Haltia siitä, että ovat kehittäneet QuickDry-housut, joten niden kanssa pystyi surutta temmeltämään vedessä eikä tarvinnut murehtia miltä ne tuntuu jalassa sem jälkeen, kun on noussut vedestä. Viittaan tässä esim. märkien farkkujen tunteeseen... Se nimittäin tuntuu kanssa veikeältä, kun koira hyppää vedessä vasten. Olisi pitänyt olla FastDry-paita kanssa :D

Huvittavinta oli, kun meillä oli Alma omistajansa kanssa messissä ja Alma haukkua räykytti rannalla (ei sillä että Danakaan olisi ollut hiljaa koko aikaa), niin Dana teki, kuten normaalistikin, aikanaan hiljeni ja istui - tässä tapauksessa muutaman kymmen senttiseen veteen. Sääli, ettei ollut kameraa mukana.

Sääli vain, ettei voinut pitää koiraa irti rannassa, kun siellä kulki niin paljon väkeä. Taidan vuokrata saaresta mökin viimeistään ensi kesänä.