Niin sitä tuli yötön yö, joka tosin virallisesti taisi hujahtaa tuossa muutama päivä sitten. Me Danan kanssa vietimme sitä ihan kahdestaan. Ohjelmassa on ollut köllöttelyä, syömistä ja ulkoilua omalla pihalla, kadulla, lenkkipoluilla ja metsässä. Nyt on vaan aika kuuma ja tuo Danan perusväritys ei ole niitä sopivimpia aurinkokeleille, joten ainakin päivälenkit on pidetty kohtuullisina. Kävelty illasta sitten enemmän. Olen antanut päivällä Danalle suoraan pakastimesta ruston, jota se on saanut rouskuttaa. Tavoitteena on viilennyksen ja tekemisen lisäksi saada niitä hampaita heilumaan. Pikaisella tarkistuksella ei ainakaan tällä hetkellä ole tuplia. Irronneiden hampaiden saldo tällä hetkellä on 4. 3 alhaalta, 1 ylhäältä.

On Dana saanut muutakin rouskuteltavaa Juhannuksena :) Olen kirjoittanut Dana mieltymyksistä erilaisiin kasviksiin ja hedelmiin. Tässä neiti ja Juhannuskurkku :D

Pistetäämpä toinenkin kuva. Tuossa profiiilkuvassa neito poseeraa ehkäpä 10-viikkoisena. Nyt saldona aika tarkkaan 5 kk ja kokoa on kertynyt jonkin verran. Näyttää jo ihan Oikealta ja Isolta Sakemannilta. Vai mitä sanotte?

Kasvattajan mukaan Dana on isänsä tyttö. Pään muoto on ainakin sama. Tässä linkki Cashanin omaan kenneliin ja kuviin.