- ei ihan vielä päässä olla.

Nyt on ollut hiljaisempaa. Olin reissussa ilman Danaa heinä-elokuun vaihteessa. Dansku oli Viiksessä. Oli kuulemma ollut nätisti, mutta äänestä päätellen se on louskuttanut koko kymmenen päivää. Oli sen verran käheä tyttö :)

Ajelin suoraan koiranhausta treeneihin ja meillä oli esineruutua. Tiedä sitten, johtuiko 10 päivän treenilomasta vai mistä, mutta se teki hyvää tarkkaa työtä.

Sen jälkeen onkin sitten satanut. Mikä sinänsä on hyvä, koska sade puhdistaa ilmaa. Vähän Danskua kutkuttaa vielä, mutta karva alkaa kasvaa takaisin. Ja torstaina treeneissä se haki 3 pimeätä ukkoa koko rullakuviolla. Selkeästi se nautti hommasta, joten ilmeisesti olo alkaa olla parempi.

Viikko sitten ajettiin la&su pari jälkeä. Jätettiin makkaratkin pois paristakin syystä. Ensiksikin, Dana ajaa paremmin ja pikkuisen tarkemmin ilman, koska se joutuu tekemään enemmän duunia. Tosin saan silti roikkua perässä. Toiseksi, koska jäljen ikä on parista tunnista ylöspäin, makkapalat ovat saaneet parempaa käyttöä - yleensä ne ovat täynnä muurahaisia ja koira ei syö niitä.

Pitänee varautua jo ensi kesää ja arvioida treenikuvio uusiksi. Tämän hetkinen suunnitelma, on saada jälki tehtyä syksyllä lähes valmiiksi, työstää talvella tottis loppuun ja kerrata jälki keväällä. Kokeeseen toukokuussa ennen kuin heinä alkaa kukkia. Se on siis suunnitelma. Saa nähdä miten toteutuu.