Täytyy myöntää, että nyt on jäänyt vähän vähemmälle bloggaus. Syytän partiota ja pt-kisoja, jotka raapaisin kasaan. Kisat veivät mehut ja ajan aika tehokkaasti. Danan kanssa eleltiin ihan peruseloa vahvistaen välillä perustokojuttuja, mitä ollaan opiskeltu aikaisemminkin. Jäljen harjoittaminen sai nyt jäädä, Se proggis otetaan nyt, kun on enemmän aikaa.

Mutta täällä helteisessä Pohjois-Karjalassa tapahtuu toki meidänkin elossa uusia juttuja. Dana on nyt saanut rabiesrokotteen ja tehosteet ja ihan oman passin! Mepä sitten syksyllä loman aikaan otetaan siitä kaikki irti :) Tänään aloitettiin sitten pentukoulu. Hieman jäljessä muista, koska olin maanantaina teoriatunnin aikaan ja tiistaina ekan pentutunnin aikaan töissä. Kun kentälle päästiin, sinne tuli pian veli ja perässä sisko! Olin hieman epäilevä, että onko Dana vähän pieni (11,5 kg), mutta ei hätää. Sisko on tasan saman kokoinen ja melkein näköinenkin :) Veli oli muutaman kilon isompi, mutta jäi toiseksi minun pienelle dominalleni:D Siskot muutenkin pisteli veljen selälleen "vasen tassu selän takana". Oppi on kuitenkin Danalle mennyt perille. Osattiin jo aika hyvin valmiiksi  noita juttuja, joita opeteltiin tunnilla. Sivulletulon paikka oli parikymmentä senttia hakusessa, mutta hienosti meni! Ja kaikkihan olisi osattu veilä paremmin, jos keskittyminen olisi suunnattu enemmän omistajaan kuin kaikkiin muihin. Tiistaina taas opintielle.

Tässä kuva nykyDanasta. Otettu iltapäivällä metsäilykeikalla. Määrä korvaa laadun tässä tapauksessa. Digipokkarilla otettuna hetki napin painalluksesta siihen, mikä oikeasti tallentui kortille ei ihan ole sama. Suurin osa kuvista sisältää jotain epäselvää mustaa ja karvaista, jolta puuttuu pää :)