Kävimme eilen laumautumassa muutaman sakemannin kanssa. Danalla on koirakaverit aika harvassa, koska se on aika raju leikeissään ja turhankin innokas koiratapaamisissa. Ja varsinkin nyt, kun Pancho parantelee nenuaan punkkitartunnasta, ne harvatkin kaverit ovat vähentyneet. Katse siis naapuria kauemmaksi.

Sakemannilaumassa on vanha narttu Olivia, nuorempi narttu Aada ja nuori uros Ringo. Olivian kanssa on nuuskuteltu ennenkin ja Ringon kanssa varovasti oltu nenäkkäin. Nyt oltiin irti ja pääsi oikeasti leikkimään. Olivian kanssa homma toimi niin kuin ennenkin. 8-vuotias ei paljon hätkähtele pennun riekkumisista. Ringon kanssa oltiinkin jo sitten varovaisempia, mutta heti, kun nusskuttelut oli tehty alkoi leikki. Sitä oli hieno katsoa. Aada ei ollut kovin ystävällinen pentua kohtaan, mutta se ei ollut oikeastaan meidän pääasiallinen vierailun kohde.

Syy tuohon otsikkoon on se, että Danan väritys on hieman vaihtunut eilisillan jälkeen. Musta rukein merkein on muuttunut musta ruskein JA valkein merkein. Dana nimittäin Olivian kanssa riekkuessaan törmäsi vastamaalattuun aitaan ja sillä on nyt vasen lonkka ja jalka valkoisena :D Olivialla on toinen poski vaihtanut väriä :)

Torstaina mennään vesileikkimään saman poppoon kanssa. Katsotaan saisiko Ringo houkuteltua Danan uimasilleen. Aika syvällähän me ollaan jo kahlattu.