Osallistuttiin sakemanniliiton leirille.

Päivä 2.

Metsäjälki, 700m. Alkujäljestä kangasmetsä ja ihana auringonpaiste. Dana ajeli vähän vasemmalla tassulla ja meni ekasta kepistä yli. Sitten alkoi suo ja ukkosmyräkkä. Vettä puotti kaatamalla, niin D pisti isompaa vaihdetta silmään siellä puolimetrisessä suopursikossa ja klaarasi paitsi jäljen, myös loput kepit. Muutaman kerran se jäi miettimään oikeaa suuntaa, mutta handlasi senkin.

Mitä kurjempi keli, haastavampi maasto ja vaikeampi alusta, sitä paremmin D ajaa.

Päivä 3.

Päivän teema: Danalle källi.

Rankka jälki takana. Vajaa kilsa kangasmetsää, mäkiä ja tietysti pursua. Oli tienylityksiä ja tiensuuntaisia. Kuumalla kelillä rantapenkereellä kulkeva jälki tarjosi myös muita houkutuksia. Viimeinen keppi ei mennyt niin kuin strömsössä, mutta löytyi sieltä palkaksi ihan uusi pallo! Ja sitten pääsi vähän kahlailemaan

Päivä 5.

Ohjaajan lokikirja, leiripäivä 5. Dana on tosi väsynyt.

Veikkaan ettei se saa nukuttua yksin autossa. Toissa yönä sille tuli siinä määrin ikävä puoli neljän aikaan, että katsoin parhaaksi mennä autoon nukkumaan loppuyöksi, jotta meteli hiljenee. Muutamien varotoimien jälkeen oli viime yö rauhallisempi, mutta aamulla ei maistunut ruoka. Laitoin iltakuppiin mukaan caesaria ja raejuustoa. Jos maistuisi.

Eilinen jälki: Ohjaaja joutaa monttuun. Tämän päivän tottis: ohjaaja tarvitsee uudet aivot tai lisäparin käsiä. Motoriikka ei pelitä.

Päivä 6.

Kuudes leiripäivä kääntyy iltaan. Maalimiesten loppukoe menossa. Pätevöityneiden asiantuntevat rivit ovat suuremmat kuin viime vuonna. Kokelaita jännittää...

Meidän treeni keskittyi janoihin. Ilmeisen levännyt Dana kaiveli vanhoja ajomuistoja ja päätti ajaa janat takki auki. Ohjaaja liukastui ja kynti sammalta janalla, koira kompuroi esineruudussa.

Päivä 7.

Ohjaajan lokikirja. Leiripäivä 7. Päivän teema: Danan jana.

Oli tarkoitus tehdä kevyt lopetustreeni. Muutama jana kotiinviemisiksi ja viimeisen janan jälkeen jälki. Mielenkiintoista, miten simppeli muuttuu monimutkaiseksi, kun siihen saadaan lisämausteita, esim. mystisiä harhoja, mitkä todennäköisesti on jonkun aktiivisen koiranulkoiluttajan. Oman lisänsä päivään toi ajoittainen kaatosade - ja Dana pisti parastaan.

Leiripotretti. Kiitos Riikan :)

Lehtim%C3%A4ki.jpg