Niimpä niin. Soon sitten pitkä viikonloppu ja viikon vapaa siihen perään. Hyvä niin.

Danan juoksu loppui. Onneksi. Tai ainakin tiputtelu. Aika tarkkaan 6 viikkoa sitä kesti. Vähän se vielä haisee, koskapa naapurin Pancho pyrkii selkään, mutta Danaa ei voisi vähempää kiinnostaa moiset uikuttajat. Ja Pancho ei tajua, ettei vonkaamalla saa :D

Ilmojen herra pisti sitten parastaan ja täräytti kunnon pakkaset. Apteekin mittari näyttää -32 ja se tuntuisi olevan suht oikeassa. Käytiin illalla vajaan kolmen vartin lenkillä ja totesin, että naama jäätyy. Danaa ei palele. Se tallustaa ja touhuaa innolla. Erityisenä intohimoja on lumikokkareet, joita se kaivelee ja kanniskelee lenkillä. Dana syö ulkona varmaan ämpärillisen lunta päivässä, koska se pieree melko runsaasti. Ei onneksi tee leijoja, joita voi kutsua kemmialliseksi sodankäynniksi. Kunhan rupsauttelee. Ääni siis korvaa tässä tapauksessa hajun.  :)

Vaikka meillä ei sen kummemmin joulua vietetä, Dana sai sittenkin lahjoja. Tai no, nyt ne on joululahjoja, mutta olisin joka tapauksessa hankkinut ne. Eli ajoitus ratkaisee tässä tapauksessa. Dansku sai Hurtan puolikuristavan nahkapannan. Se kuristusosuus ei vain ole kamalan tiukka ja pienempi koko olisi tehnyt ahdasta päästä otettaessa, joten se on lähinnä nyt vaan nahkapanta. Eipä kuluta karvaa. Sitten Dana sai uuden pedin. Senkin se sai jo tänään, koska laitoin vanhan pesuun. Se vanha on jostain syystä punaisen läikikäs :) Pedissa oli enstexsuojus, mutta se laski hieman läpi, joten jouduin pesemään sekä suojan, että patjanpäällisen. Ja tietysti liottelemaan ne ensin. Uusi peti on valtaisa. Ajattelin, että otetaan nyt isoin, kun kerran sen ja sitä pienemmän hintaero ei ollut hurja. Tässä kuva neidosta ja uudesta nukkumapaikasta. Peti on melko pörheä vielä, mutta eiköhän se käytössä litisty.

 

Siinä uinuukin sitten prisessa paksulla patjallaan. Herne vaan puuttuu :D

Huomenna vielä iso luu kehiin ja siinä se joulu sitten meidän osalta olikin. Toivotan kaikille lämmintä Joulua!