Onnea Indiana!

 

Ja toki onnittelut veikka-Ikelle sekä siskoille Indikselle, Idrilille, Ingalle ja Isikselle. Koko poppoo täyttää tänään kaksi vuotta. Iken ja Indiksen eli Caran olenkin tavannut useamman kerran, mutta olisi hauska tietää myös mitä muille siskoille kuuluu. Joku niistä on kuulemma aika velho agilityssä.

Hurjalta tuntuu, että Dansku on jo kaksi! Vastahan se eilen muutti Kontiolahdelle. Tässä muistutuksena vielä ihan eka kuva samana päivänä kun se minulle tuli. Ikää taisi olla melko tasan 8 viikkoa.

 

Mitä tähän kahteen vuoteen sitten on mahtanut? Pentulaatikossa tietysti oli monta sisarusta. Kuulin myöhemmin, että Ikeltä oli syöty panta vai peräti kaksi. Muutaman kuvan perusteella minulla on vahva epäilys, että on Dana ollut asialla... Matka Kontiolahdelle oli pitkä ja tuskainen, ainakin jos kasvattajalta kysytään. Raivotar karjui koko matkan Riihimäki-Jyväskylä-Kontiolahti. Ja vielä raivoa riitti kolmeksi viikoksi auton perässä, kunnes aikanaan hiljeni. Kevät meni tutustuessa toisiimme, toukokuussa mentiin pentukurssille, jossa oli Ike ja Carakin. Siellä sitten aiheutettiin pahennusta, kun tuo kolmikko temusi keskenään. Kentällä ei oikeasti saa leikkiä...

Kesällä Dansku hoksasi uimisen taidon ja jälkeäkin tehtiin. Syksy ja talvi meni tottisyrityksissä ja luntä ja ilotulitusta hämmästellessä. Lumesta tulikin sitten Danan lempielementti. Ykisvuotissyntsät tuli ja meni, treenattiin, tuskasteltiin ja heitettiin jossain vaiheessa hanskat tiskiin - mutta vain hetkeksi. Keväällä uusi yritys Riikan tottiksessa ja emäntä ja koira löysivät taas toisensa leikin avulla. Hakumetsä kutsui ja siitä löytyi mielilaji molemmille. Ja koskapa tuo uiminen maistui maikialta, vepekin liitettiin meidän lajeihin. Pientä takapakkia tuli hammasvaurioiden muodossa kahteen otteeseen :( Toinen hammas vedettiin pois, katkennut kulmuri kekottaa suussa ja tuntuu pärjäävän siellä mainiosti. Syksy ja alkutalvi on hangattu seuraamista ja aika hyvältä alkaa kohta näyttämään.

Komas vuosi siis pyörähti Danskulle käyntiin. Tulossa on ainakin BH-koe ja toivottavasti SOVE. Ei ehkä tämän kesän hommia ole vielä hakukisat, mutta treenataan ainakin kovasti. Jospa otetaan se jälkikin vielä takaisin treenattaviin...