Juuh. Treenitauko takana, uutta vaihdetta kehiin.

Vaihdettiin palkkapaikkaa vähän piilompaan => ohjaaja ei osaa palkata enää oikeaan aikaan, ei saa palkkaa ulos  taskusta, oli se sitten missä taskussa tahansa. Ohjaaja pitäisi laittaa vaihtoon. Dansku sambaa edelleen.

Laitettiin ilmaisu irtorullilla alulle kentällä. Danalle liivit vaan lyö innon päälle ja siitä tulee ihan pitelemätön. Ei sille tarvii selittää, että ukkoja ehtimään ollaan menossa. Kyllä se tietää, mitä tapahtuu, kun liivit otetaan esiin. Tällä kertaa vaan maalimieheltä piti tulla takaisin emännän luokse ennen kuin saapi palkkaa maalimieheltä. Ihan hienosti se kai aloittelijaksi meni. Ekalla keralla se jäi hohhailemaan maalimiehen luokse, mutta toi tosiaan rullan ohjaajalle. Toisella kerralla se jo melkein tajusi, että mikä on homman nimi. Ohjaaja ei osannut nyplätä näyttöliinaa tarpeeksi nopeasti paikalleen.

Dansku hokasee asioita melko nopeasti, joten veikkaan, että kun muutaman kerran harjoitellaan, se alkaa mennä jo melkein malikkaasti. Toki, kun se viedään metsään ja ohjaaja alkaa roikkua mukana, asia on taas aivan uusi tilanne.

Mutta treeniä treeniä treeniä...

Kahden minuutin päästä alkaa Earth Hour ja meidänkin huusholli pimenee. Aika siis lähteä iltalenkille :)