Ulkona kuuluu pum pum pum. Lienee aika opetella kirjoittamaan uusi vuosiluku.

Meillä otetaan rauhallisesti. Kasin aikaan käytiin kävelyllä - tosin ei ihan samaa lenkkiä kuin normaalisti, koska sielläpäin on paljon asutusta ja lapsiperheitä ja illalla pauke on siis sen mukainen. Lenkki jäi vähän lyhyeksi, mutta muutama kilometri kumminkin. Dana kävi vähän kierroksilla, mutta ei pahasti. Karvat ei olleet pystyssä eikä häntä koipien välissä. Innokkaasti ulkona katseli vielä raketteja sen aikaa, kun sytyttelin lenkin jälkeen kynttilät eikä ollut paniikkia sisälle. Mielellään tosin tuli ovesta. Meillä ei siis ukkosen tai paukkujen kanssa ole hätää. Varmuudeksi Danalla oli normilenkkeilyvarustuksen lisäksi toinen panta, missä on omistajan puhelinnumero. Jos käy jotain.

Tämä uusi paikka on sikäli kiva, että kuulin ensimmäisen raketin klo 17:26. Aika myöhään verrattuna siihen, että tähän asti asuin sitten missä tahansa, paukuttelu on alkanut samantien, kun rakettimyynti on alkanut. Kurja homma koirien ja miksei muidenkin eläinten kannalta. Ja täytyy myöntää, että käy se itsellekin hermoille.

Mitä tämä vuosi toi tullessaan. Ainakin sen, että Dana aikuistui taas hieman. Pentuhan se on ihan täysin, mutta yhdessä tekemisestä tuli oikeasti mukavaa. Kesällä oli tarkoitus saada haku pakettiin, mutta sepä meni sitten pipariksi kokonaan. Syksyllähän vasta selvisi miksi. Toivottavasti ensi vuonna saadaan homma pelaamaan. Samalla meni tosi Danan jalostusarvokin nollille, mutta kaikista ei ole äidiksi. Sove ja BH saatiin sentään tehtyä. Alku se on sekin.

Vuosi toi tullessaan monta juttua eikä aina ihan hyviä. Toivon siis, että tuleva vuosi olisi parempi.

Hyvää uutta vuotta!
 

Joulu meni jo, mutta uudenvuodentoivotus pitää paikkansa :)