Heinänkukinta on alkanut. Ja sepä ei sitten olekaan mukavaa.

Siedätystä ollaan tehty nyt lokakuusta. Se ei vaan kai vielä toimi kunnolla.  Heinien kukinnan myötä meni jälkitreenit. Edes minipituinen makkaratreeni ei onnistu. Muutama viikko nyt sitten menee tässä.

Haussa ollaan tehty nyt pari kertaa hallintaa. Sehän on meillä huonoa. Eli, suoria haamuja, maalimies leikittää vähän, alkaa passiiviseksi ja minä palkkaan keskilinjalla. Näitä tehdää runsaasti lisää, kun se nenä ei toimi kumminkaan nyt.

Mutta vepe! Sepä on mukavaa hommaa. Ja koira tykkää etenkin näillä keleillä. Ja Danahan tekee. Meillä oli tosin viime kesältä jäämistönä paha vientiongelma, mutta se ei taida ollakaan ihan yhtä paha kuin kuvittelin. Tänään se vei kolmeen kymppiin ihan nätisti. Huomenna on vepekoulutusta yhden Suomen vepegurun johdolla. Sitä odotellessa...

Ai juu, vepetreeneissä oli tänään läjä tenavia leikkimässä rannalla. Dana ei ollut moksiskaan. Samoin viime viikolla tottiskentällä oli pikkuinen Eetu-poika vaunuissa. Dana kävi haistamassa ja jatkoi matkaa. Sepä siitä. Ei aggressioita lapsia kohtaan.