Meillä on täällä pohjoisemmassa keskisessä Suomessa sikäli hyvä keli, ettei lunta ole käytännössä ollenkaan. Pikku pakkanen on vaan hyvästä, kun ei ole märkää ja sitä myönten maasto liukas. Ollaan siis tänä viikonloppuna harrastettu ihan kesän malliin.

Eilen oli hakua. Juoksusta huolimatta Dana oli aika hyvin kuulolla. Oli oikein ilo treenata.

Tänään kävin tallaamassa jäljen ja tehtiin tottista siinä odotellessa ja sitten käytiin ajamassa. Tottiksessa keskityttiin perusasennon paikkaan, koska Dana on alkanut vähän edistämään. Ja kun se on valmiiksi vähän edessä, se alkaa seuraamisessa poikittamaan. Samalla tehtiin sitten noutoja, kun kenttä kerran antoi myöten. Varuilta kuitenkin matalammalla hypyllä ja A-esteellä.

Hyppy-normal.jpg

Aeste-normal.jpg

Ja sitten käytiin ajelemassa se jälki. Lykkäsin 6 keppiä ja 5 kulmaa. Jäljen nosto meni hässäkällä, mutta nosti kumminkin. Ekat kulmat ja 3 keppiä meni kanssa hyvin. Keli oli vain tosi tuulinen ja kolmannen kepin jälkeisen kulman kohdalla tapahtui jotain ja koira ajoi aivan kuutamolla. Tai, se oli semmoinen siellä päin, koska se otti jäljestä jonkin ajan päästä kiinni ja osui viimeiselle kepille ihan kodalle. Siihen väliin vain jäi kaksi keppiä. No, ihan hyvä näin tauon jälkeen. Treeniä lisää :)

J%C3%A4lki-normal.jpg